Caută
Close this search box.

FOTO Un polițist din Vaslui, și-a făcut un selfie cu o persoană încătușată, care zăcea pe podeaua postului de poliție

Un polițist de la Postul de Poliție Voinești, județul Vaslui, și-a făcut un selfie cu o persoană încătușată, care zăcea pe podeaua postului de poliție.

artene-in-post_vrn

Imaginea este greu de privit, cu atât mai mult fiind greu de crezut că astfel de scene mai pot avea loc în România anului 2020.

Oamenii din Voinești spun că bărbatul ar fi fost bătut de agentul de poliție Cristian Artene, spaima comunei. Alții, spun că bărbatul ar fi consumat alcool, peste măsură și că a fost violent, fiind nevoie să fie încătușat. Fotografia făcută chiar de agentul Artene îl înfățișează pe polițist, care stă la masă, în timp ce bărbatul încătușat stătea pe jos, întors pe o parte, cel mai probabil să nu se înece, acesta fiind în stare de ebrietate.

Sătenii spun că în orice caz, polițistul nu trebuia să facă poza respectivă, care este umilitoare pentru bărbatul aflat la pământ, dar și pentru imaginea Poliției Române.

Localnicii din Voinești mai spun că de când este stare de urgență, polițistul Artene se poartă ciudat, aplicându-le amenzi usturătoare pentru cea mai mică abatere. Oamenii dau exemplul unui adolescent de 17 ani, care a mers să cumpere pâine, și a fost amendat de agentul Artene cu suma de 10.000 de lei. “Bãiatul ãla doarme pe unde apucã. Tatăl lui e decedat, mai are o soră minoră, iar mama lor munceste cu ziua sã facã rost de bani.

Cu toate astea, agentul de politie Artene l-a amendat cu 10.000 de lei pe motiv cã nu avea declaratia pe propria răspundere. Băiatul se dusese la magazin cu bicicleta sã cumpere pâine. La Gârdesti, acelasi politist a amendat cu 20.000 de lei o persoană cu patru copii acasă. În satul acela lumea e mai necãjitã, iar oamenii de acolo spuneau cã Artene a dat amenzi de 1,3 miliarde de lei vechi în doar trei ore. I-a luat pe toti la rând”, a declarat un sătean pentru vremenouă.ro.

Polițistul ar fi fost cercetat într-un dosar penal pentru abuz în serviciu și luare de mită, dar procurorii de la Vaslui, se pare că au clasat lucrarea penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri