Caută
Close this search box.

Gigi Becali, declarații ciudate: ”Cine moare, moare! Nu mi-e frică de un virus care nu se vede, nu am purtat mască!”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, s-a arătat revoltat de măsurile drastice luate de autorități și a insistat ca oamenii sănătoși să revină la serviciu.

„Ce carantină? Cine e bolnav să stea acasă, iar cine e sănătos să joace fotbal! Stăm acum? La revedere, coronavirus, «monavirus»! Gata, am terminat cu el. Ai corona? Ești pozitiv? Stai acasă! Dacă sunt 9 cazuri la o echipă? La revedere! Ai pierdut campionatul. Nu joci. Bagi copiii de 17 ani, 15 ani. Ce ne interesează pe noi? Cine e bolnav trebuie să stea acasă! E părerea mea”, a explicat Becali, potrivit GSP.

Iar declarațiille făcute de omul de afaceri nu s-au oprit aici.

„Vom trăi cu virusul! Gata. Cine-l are stă acasă, cine nu are să se ducă la muncă, să joace fotbal. Ce teamă să-mi fie? De un virus? De un corona? Nici măcar nu se vede deloc. Cum să-mi fie frică? Nu e chiar așa cum zice lume. Eu am părerea mea. Ce să facem acum? Ne închidem în casă? Nu mai muncim? Nu mai mâncăm? Trăim cu virusul. Cine moare, moare! Cine trăiește, la muncă și la fotbal. Am făcut teste destule. Dacă mă obligă legea, fac. Dar fotbaliștii sunt puternici.

Ce să facem? Facem noi acum corona…. Pe mine nu m-a interesat corona. Nu am purtat mască, nu am ținut cont de distanțarea socială. Am făcut testul de două ori pentru familia mea. Gata, nu mai contează. Ce să mai facem acum? Asta e părerea mea. Statul să dea drumul la treabă”, a mai declarat omul de afaceri.

Gigi Becali a fost testat de două ori pentru coronavirus! Ce rezultat a primit: ”Eu râdeam, dar am zis să-l fac totuși!” Finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit, în urmă cu câteva săptămâni, că toată familia sa a fost testată şi că rezultatele sunt negative.

„M-am testat de două ori. A venit un doctor acasă și a luat la toată familia. A luat de două ori, toată lumea e sănătoasă. Eu râdeam, dar am zis hai să îl fac. La mine oricum nu are cum să fie pozitiv, nu se apropie coronavirusul, merg zilnic la liturghie.

Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva?”, a declarat Gigi Becali, la un post TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri