Caută
Close this search box.

Grindeanu acuză „molima galbenă” din sănătate: Un ministru duce lupte politice în loc să se ocupe de sănătatea românilor

sorin grindeanu

Sorin Grindeanu, șeful ANCOM, a venit cu acuzații grave după ce Voichița Lăzureanu, managerul Spitalului din Timișoara, care are cei mai mulți vindecați de coronavirus în Români, a fost schimbată din funcție.

„Voichița Lăzureanu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, a fost schimbată din funcție astăzi printr-un ordin al ministrului Nelu Tătaru. În plin război cu COVID 19, un ministru duce lupte politice în loc să se ocupe de sănătatea românilor și spun asta pentru că singurul motiv care a dus la schimbarea medicului Voichița Lăzureanu este lipsa carnetului de partid. Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara a avut cel mai mare număr de vindecați, echipa condusă de Voichița Lăzureanu reușind performanțe deosebite, iar într-o țară condusă de oameni responsabili un astfel de manager ar fi fost tratat cu respect. În România molimei galbene, măsura competenței o reprezintă carnetul galben de partid”, a scris Sorin Grindeanu pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri