Premierul Ludovic Orban a anunţat că a solicitat demararea unei anchete pentru a vedea de ce a fost oprită temporar producţia de măşti de protecţie în fabricile Romarm.

După o vizită la Centrul Tehnic Titu, din judeţul Dâmboviţa, premierul a fost întrebat de presă unde este produsă masca de protecţie pe care o purta la momentul declaraţiei.

„Nu ştiu, este o mască ce mi-a fost pusă de dispoziţie de Secretariatul General al Guvernului, am o cutie de măşti, nu m-am uitat, dar se fabrică în România măşti chirurgicale. De asemenea, s-au avizat trei companii să fabrice măşti FPP2″, a arătat Ludovic Orban.

Întrebat dacă ştie despre situaţia de la Romarm, premierul a precizat: ”I-am solicitat domnului ministru o anchetă pentru a verifica care sunt motivele pentru care a fost oprită temporar producţia şi, evident, sunt convins că domnul ministru va lua toate deciziile care se impun pentru a relua producţia şi a putea asigura pe piaţa românească, din producţie internă, o cantitate şi de la compania din Dragomireşti, de aici din judeţul Dâmboviţa”.

140 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =