Caută
Close this search box.

Iar se teme Bogdan Chirieac de venirea foametei

bogdan chirieac

Bogdan Chirieac a afirmat că România va fi lovită de foamete şi i-a cerut premierului Orban să îi dea afară din guvern pe Florin Cîţu şi Violeta Alexandru. Comentând mitingul pro-rusilor şi pesedistilor din faţa Guvernului, Chirieac a anunţat că urmează foametea.

„Eu sper din tot sufletul că exemplul celor 100, 200 de persoane să nu fie urmat şi de mulţi alţi romani. În acest moment, o schimbare de Guvern nu este în favoarea ţării noastre, pe fond de instabilitate profundă. Dar iată că ceea ce spuneam cu toţii în momentele de stare de urgenţă – momentele grele nu au trecut în România – se întâmplă în acest moment.

Criză economică de abia a început. După, urmează foametea. După foamete, revoltă. E o înlănţuire firească pe care o explică orice analist politic sau sociolog. În mod evident, este un semnal pentru Ludovic Orban că trebuie să remanieze echipa guvernamentală. Deci trebuie să dai ceva publicului. Renunţi la Cîţu, la doamna Violeta Alexandru, renunţi la miniştrii care au o conotaţie negativă profundă în mentalul colectiv al publicului?”, s-a întrebat retoric Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri