Caută
Close this search box.

În ce condiţii ar putea fi redeschise creşele şi after-school-urile

monica anisie

“Dacă lucrurile vor evolua în bine, și-mi doresc acest lucru, putem face pași pentru a redeschide”, a declarat ministrul Educației. Într-o intervenție la Digi 24, Monica Anisie a afirmat că “vorbim despre posibilitatea redeschiderii creșelor, after school-urilor”.

“Având în vedere situația epidemiologică, la acest moment recomandarea experților a fost să nu deschidem unitățile de învățământ. Dar dacă lucrurile vor evolua în bine, și-mi doresc acest lucru, putem face pași pentru a redeschide”, a precizat Anisie.

Declarațiile integrale ale ministrului Educației, cu privire la posibilitatea redeschiderii creșelor și after school-urilor:

“Având în vedere situația epidemiologică, la acest moment recomandarea experților a fost să nu deschidem unitățile de învățământ. Dar dacă lucrurile vor evolua în bine, și-mi doresc acest lucru, putem face pași pentru a redeschide, așa cum vă spuneam că am primit…

Întrebare: Se vor mai putea redeschide școlile?

Anisie: Nu. Școlile își vor încheia activitatea în 12 iunie. Deci anul școlar, cursurile se vor încheia pe data de 12 iunie. Vorbim despre posibilitatea redeschiderii creșelor, after school-urilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri