Caută
Close this search box.

Incendiu puternic în București

Un incendiu puternic a izbucnit pe Bulevardul Metalurgiei din sectorul 4 din București. 20 de autospeciale au fost trimise pentru a stinge focul.

UPDATE: Oamenii din București au primit o alertă prin sistemul RO-Alert, în care sunt avertizați că incendiul este extrem de serios. „Incendiu major produs pe Bd. Metalurgiei, degajări masive de fum. Ocoliți zona! Eliberați căile de acces”, au transmis reprezentanții ISU.

Știrea inițială. Se pare că focul s-a întins peste un depozit al unei firme alimentare, firmă care s-ar ocupa cu comercializarea peștelui și icrelor. E vorba de circa 1000 de metri pătrați afectați de incendiu.

16 autospeciale ale pompierilor au intervenit la fața locului!

„Incendiul se manifesta la doua hale pe bd Metalurgiei, cu degajari mari de fum și flacăra violentă, pe o suprafața de aprox 1000 mp. Intervin 16 autospeciale și trei autoscări”, se arată într-un comunicat de presă emis de ISU București-Ilfov

Din primele informații, pompierii se luptă cu flăcările pentru localizarea și stingerea incendiului. Deocamdată nu se cunosc cauzele care au generat la izbucnirea incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri