Caută
Close this search box.

”Învățămintele lui Orban către popor”, lecția 2: ”Se fumează și în sala de ședințe de Guvern”. Desigur, fără mască

O nouă fotografie cu premierul Ludovic Orban care fumează în spaţii închise a fost publicată, duminică, pe Facebook, de această dată Orban fiind surprins în şedinţa de Guvern.

În imaginea postată, duminică, pe Facebook, se vede cum premierul şi-a înlăturat masca de la gura pentru a fuma. Fotografia este surprinsă în timpul şedinţei de Guvern, la Palatul Victoria.

”Din categoria învăţămintele premierului Orban către popor, azi lecţia Reguli de igienă: se fumează şi în sala de şedinţe de Guvern!”, a scris, pe Facebook, Cristian Vasilcoiu, cel care a publicat fotografia.

După cum bine se știe, o fotografie în care apare premierul Ludvic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri care au în mână pahare cu alcool sau ţigări a fost publicată, vineri, pe Facebook.

Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern.

Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise.

„Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeaşi măsură de către orice cetăţean, indiferent de poziţia pe care o ocupă”, a transmis Guvernul.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a anunţat că a aplicat sancţiuni contravenţionale pentru cinci membri ai Executivului.

Conform Poliţiei Capitalei, doi  membri ai Executivului au fost sancţionaţi cu câte două amenzi contravenţionale fiecare, în cuantum de 3.000 de lei pentru fiecare persoană, pentru nepurtarea măştii de protecţie sanitară şi pentru fumat în spaţii în care acest lucru este interzis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri