Caută
Close this search box.

Iohannis: Examenele naţionale, desfăşurate fizic, cum au fost planificate. O a doua sesiune de Evaluare Naţională pe 29 iunie. VIDEO

Iohannis

Examenele naţionale vor avea loc fizic aşa cum au fost planificate şi anunţate de câteva săptămâni, începând din 15 iunie, iar în ceea ce priveşte Evaluarea Naţională se va organiza în 29 iunie o a doua sesiune pentru copiii bolnavi sau în carantină, a declarat, joi, preşedintele Klaus Iohannis.

„Examenele naţionale vor avea loc fizic, aşa cum au fost planificate şi anunţate de câteva săptămâni. Evaluarea Naţională se va desfăşura începând cu 15 iunie şi, apoi, examenele de Bacalaureat”, a anunţat Iohannis.

El a spus că pentru copiii care sunt bolnavi sau sunt găsiţi cu febră la intrarea în şcoală, pentru cei izolaţi la domiciliu sau în carantină se organizează o a doua sesiune de Evaluare Naţională începând cu 29 iunie.

Iohannis a adăugat că, în privinţa Bacalaureatului, pentru a rezolva problema celor care nu pot veni, se va organiza o a doua sesiune în august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri