Caută
Close this search box.

Ionel Arsene, liderul PSD Neamţ, îi face pe miniştrii liberali „lepre incompetente şi ticăloase!”

ionel Arsene

Baronul PSD de Neamţ, Ionel Arsene, a dat publicităţii un nou mesaj suburban, în care spune despre miniştrii Cabinetului Orban că sunt nenorociţi şi lepre incompetente. Arsene este cel care l-a promovat în Guvernul Dăncilă pe celebrul Dănuţ Andruşcă.

„Cel mai mare abuz şi tupeu inimaginabil îl vedem astăzi, prin proiectul de lege cu privire la starea de alertă.

Liberali nenorociţi, voi nu mai aveţi limite!!! Nu aveţi cunoştinţe juridice, constituţionale, administrative, dar v-aţi obişnuit să furaţi, să ordonaţi, să încălcaţi drepturile cetăţenilor şi să vă bateţi joc de oameni.

Cu 3 zile înainte de 15 mai, vă treziţi să varaţi sub nasul Parlamentului proiectul de lege al stării de alertă, doar cu scopul de a vă acoperi legal alte jafuri, alte abuzuri şi să puteţi angaja în voia cea bună, fără concurs, toţi incompetenţii voştri în instituţiile de stat.

Penelistilor, voi nu mai aveţi ruşine chiar deloc? Dar la romani când vă gândiţi? Când ne lămuriţi şi pe noi, muritorii de rând, ce se va întâmpla peste 3 zile, când intrăm în starea de alertă, de care ne-aţi anunţat acum 3 săptămâni? Plan economic şi măsuri de relansare a economiei am văzut deja că nu sunteţi în stare să generaţi! Dar nici măcar o coerentă vis-a-vis de măsurile pe care ar trebui să le respectăm după 15 mai?

Oamenii trebuie să îşi facă planuri de viaţă şi mediul de business trebuie să îşi gândească un plan de acţiune pentru perioada imediat următoare. De asemenea, ar fi trebuit să existe consultări cu diferite categorii sociale şi să se ţină cont de toate domeniile, nu numai de cel medical.

Dragi romani, ţară e într-un balamuc generalizat. Nu avem la această oră nicio decizie sigură anunţată, nici măcar cea cu privire la măşti – dacă vor fi asigurate de către stat sau ce se va întâmpla în cazul celor care nu le vor purta. Nu avem nimic, ci doar siguranţa unor abuzuri.

Sunt zeci de mii de bolnavi cronic, unii în stare gravă, care nu sunt primiţi în spitale şi mor pe capete! Sunt mii de oameni în vârstă, care nu-şi primesc tratamentele, sunt pline spitalele de bolnavi asimptomatici care ar fi putut să stea în centre de carantină speciale, lăsând locurile libere pentru cei în stare gravă.

Sunteţi un Guvern al dezastrului şi veţi rămâne în istorie ca fiind cel mai incompetent Guvern avut de România în toată istoria ei.

Să vă fie ruşine, lepre incompetente şi ticăloase!”, a scris Arsene, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri