Caută
Close this search box.

Jurnalişti vechi de la Realitatea PLUS îşi dau demisia sau sunt trimişi în şomaj tenic

Încă o demisie la Realitatea PLUS, după cea a lui Costi Rogozanu, care a plecat de curând din echipa postului lui Cozmin Guşă.

În plus, una dintre cele mai vechi prezenţe de pe post, jurnalistă căzută victimă a jandarmilor în Piaţa Victoriei la mitingul de pe 10 august, a fost trimisă în şomaj tehnic, alături de o altă colegă a sa.

Florentina Bălășoiu a ales să-și dea demisia de la postul de știri după şapte ani.

“Simt că nu mai fac parte din această echipă. Îi mulțumesc publicului că m-a urmărit în fiecare zi, în cei aproape șapte ani la Realitatea TV”, a declarat Florentina Bălășoiu pentru Paginademedia.ro.

Bălășoiu lucrează la Realitatea TV de șapte ani. A fost reporter pe social, a prezentat emisiuni (Fără Menajamente, Dimineața de Știri), iar în ultima perioadă a fost pe post la Realitatea zilei, jurnalele între orele 10.00 și 12.00.

FOTO: Facebook

Înainte de Realitatea TV, a lucrat la Digi 24 și la Radio 3Net Florian Pittiș.

Nora Dincă este unul dintre cei mai vechi angajați ai Realitatea TV. De 17 ani apare pe post, la Meteo.

A fost trimisă în șomaj tehnic.

Decizia legată de Nora Dincă vine la două săptămâni după ce  le-a trimis colegilor un mesaj prin care, potrivit Paginademedia.ro, își arăta solidaritatea față de Costi Rogozanu.

La acea dată, Costi Rogozanu demisiona, invocând faptul că unii dintre ei erau chemați la muncă, deși se aflau în șomaj tehnic.

„Respect si prețuire pentru jurnalistul Costi Rogozanu – stâncă de vertical, niciodată marioneta nimănui, fidel doar principiilor sale. Și chiar dacă drumurile noastre ideologice s-au despărțit deseori, întotdeauna s-au regăsit pe cărarea bunului-simț”, scria Nora Dincă. “”Există oameni de neînlocuit. Costi e unul dintre ei.”

În șomaj tehnic a fost trimisă și Mariana Zberianu, prezentă pe post din 2012.

Ea lucra de aproape opt ani la Realitatea TV, unde a prezentat mai multe emisiuni, printre care Perspektiva. Înainte de Realitatea, a lucrat la TVR Iași (aproape trei ani) și la Antena 1 (peste patru ani).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri