Caută
Close this search box.

Lidia Fecioru, despre situația creată în pandemia de coronavirus: „E o mare manipulare”

Lidia Fecioru este invitata permanentă a emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, unde face echipă cu reputatul cunoscător al runelor, Mihai Voropchievici. Cei doi le prezintă telespectatorilor informaţii dintre cele mai puțin obișnuite despre zodii, rune sau din varii domenii ezoterice.

Lidia Fecioru este acum bioenergoterapeut şi parapsiholog, având studii de specialitate în aceste domenii. Puțini știu însă că ea este medic, absolvind Facultatea de Medicină de la Chişinău, după care s-a specializat în medicină legală și chiar a lucrat o perioadă ca medic legist.

De câţiva ani de zile, ea este o prezenţă nelipsită din platourile tv, publicul larg urmărind-o în fiecare sâmbătă seara, la emisiunea cu tematică parapsihologică Adevăruri Ascunse.

Ca medic, Lidia Fecioru admitea, în urmă ceva vreme, că nu toate bolile sunt tratabile prin bionenergoterapie şi că aceia care vin la cabinetul său trebuie să fie conştienţi de acest lucru. Ea a mărturisit însă că îi ajută pe oameni, pe cât posibil, să scape de oboseală, de stres sau să prevină îmbolnăvirile.

Sâmbătă, 2 mai, aflându-se în platoul emisiunii amintite mai sus, Lidia Fecioru a făcut niște afirmații tranșante, care i-au surprins pe mulți.

Întrebată fiind din start de moderatoarea emisiunii, ce părere are despre pandemia cu noul  coronavirus, Lidia Fecioru a răspuns scurt și hotărât, fără nicio ezitare, că ”Este o mare manipulare. Îmi asum ce spun!”

Partenerul său de platou, Mihai Voropchievici, a dat din cap aprobator, ân vreme ce moderatoarea (ca și, probabil, mulșți dintre telespectatori) a fost atât de surprinsă, încât a rămas fără replică și … a trecut la alt subiect.

Câteva momente mai târziu, Lidia Fecioru a mai început o frază surprinzătoare, care suna cam așa ”Să nu își închipuie cei care își bat joc acum de oameni…”, moment în care, însă, a fost întreruptă de moderatoare, iar subiectul a fost deviat cu sau fără intenție.

Totuși, invitata a apucat să spună, între altele, că se simte extrem de intraigată – și că are o senzație ciudată și neplăcută – atunci când la televizor apar diverse personalități care ne ”trag de urechi” și ne avertizează, ca pe niște copii fără discernământ că, ”dacă nu suntem cuminți” nu vom mai vedea noi ”relaxarea” atât de mult așteptată!

Pe parcursul emisiunii Lidia Fecioru a subliniat că pandemia și boala în sine există, fără îndoială (DECLARÂNDU-SE DE ACORD CU NUMEROASE DIN MĂSURILE DE PROTECȚIE LUATE), ceea ce însă nu i se pare deloc în regulă fiind situațiile create, pe ansamblu, de această pandemie și modalitățile în care se încearcă rezolvarea ei, subliniind că e total împotriva blocării economiei și a izolării unei mari categorii de oameni, inclusiv copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri