Caută
Close this search box.

Luiza și Alexandra trăiesc, așa cum am spus de mult! Dincă, pas cu pas spre eliberare

Dosarul crimelor de la Caracal se complică din nou. Sigure că Luiza și Alexandra sunt în viață, rudele fetelor cer refacerea anchetei. Astfel, judecătorii din Olt trebuie dacă trimit dosarul înapoi la DIICOT.

Atât familiile victimelor, cât şi Gheorghe Dincă, au cerut ca ancheta să fie luată de la zero. Mai mult, părinții presupuselor victime au cerut în fața judecătorilor ca principalul suspect să fie supus testului poligraf pentru a se afla adevărul.

Avocata familiei Melencu susține că Luiza nu a fost, de fapt, în casa lui Dincă. Carmen Obârșanu a declarat sâmbătă la Antena 3 că a solicitat instanței de judecată să ceară ca DIICOT să prezintă toate probele din acest dosar.

„Am verificat actele dosarului și am găsit niște adrese de înaintare a unor CD-uri care se referă la traseul lui Gheorghe Dincă în ziua dispariției Luizei. Dacă mergem pe acel traseu pe care l-au constatat experții de la Ministerul de Interne constatăm că traseul nu este cel pe care îl invocă Dincă. Traseul este cu totul altul.

Deși procurorii aveau dovada la dosar au mers pe alta pistă care nu avea niciun mijloc de susținere și au refuzat să caute fetele. E clar că procurorii au ascuns adevărul. Noi nu dorim să îl scăpăm pe Dincă de răspundere penală, ci dorim fetele și să aflăm adevărul. Atât și nimic mai mult”, acuză avocatul familiei Melencu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri