Caută
Close this search box.

Mădălina Dobrovolschi este pusă sub presiunea PSD, la Realitatea Plus

mădălina dobrovolschi

Enervat după ce s-a scos singur afară din emisiunea „Legile Justiţiei”, realizată de Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvat al PSD, Lucian Romaşcanu, sugerează că realizatoarea ar trebui să fie dată afară de la Realitatea Plus, pentru că nu ar avea rating.

„Ratingul este cântarul performanţelor unui canal TV comercial. Oare managerii postului sunt mulţumiţi?”, scrie insinuant Romaşcanu.

„Lămurire: Aseară, în emisiunea moderată (?) de Mădălina Dobrovolschi, tonul şi abordarea au fost total lipsite de respect şi fără conformarea la o minimă deontologie.

În aceste condiţii am decis să părăsesc emisiunea (NU am fost poftit să ies, se vede din înregistrare că am închis Skype), nu am niciun apetit să cauţionez atacuri la adresa PSD doar cu prezenţa, fără a putea să vorbesc.

Am tot respectul pentru telespectatorii Realitatea TV, cred că merită să asculte şi alte puncte de vedere, dar asta ar trebui să fie preocuparea realizatorilor.

Mădălina Dobrovolschi l-a executat pe purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, după ce acesta s-a enervat şi s-a scos singur din emisiune, întrerupându-şi conexiunea video.

„Eu vă doresc bună seara şi vedeţi-vă în continuare de manipulările pesediste”, i-a spus realizatoarea TV.

Romaşcanu a susţinut că amenzile din perioada stării de urgenţă erau vădit neconstituţionale. Când Dobrovolschi l-a contrazis, afirmând că CCR a adăugat la lege, conform opiniei separate a judecătoarelor Livia Stanciu şi Simina Tănăsescu, Romaşcanu s-a înfuriat.

Lucian Romaşcanu: Dumneavoastră sunteţi un post de dreapta şi este natural să aveţi o anumită abordare…

Mădălina Dobrovolschi: Eu nu cred că este vorba despre o abordare de stânga sau de dreapta, eu cred că este vorba despre o abordare referitoare la sănătatea oamenilor… Domnule Roman (deputat PNL, prezent în emisiune) interveniţi şi spuneţi-mi dacă domnul Romaşcanu are dreptate, sunteţi mulţumit de modul în carea ieşit pe uşă Parlamentului acest proiect ?

Lucian Romaşcanu: Doamna Puşcalău, vreţi să mă mai aveţi la dumneavoastră în emisiune?

Mădălina Dobrovolschi: Da, dar sunt încă invitaţi care trebuie de asemenea să răspundă.

Lucian Romaşcanu: Lăsaţi-mi ideea s-o termin! Aţi intrat peste mine…

Mădălina Dobrovolschi: Păi domnule Romaşcanu, aici eu sunt moderator, dumneavoastră sunteţi invitat, alături de dumneavoastră sunt şi alţi invitaţi şi este normal să existe un dialog. Aţi avut parte de răspuns, acum intervine domnul Roman, care va da opinia domniei sale, după care revenim la dumneavoastră, dacă vor exista şi alte puncte de vedere pe care să le exprimaţi. Dacă nu mai doriţi să mai staţi în emisiune şi vă afectează emoţional, mie îmi pare foarte rău, eu vă doresc bună seara şi vedeţi-vă, în continuare, de manipulările pesediste. Îmi pare rău, chiar nu este conferinţa PSD această emisiune.

Romaşcanu a dispărut apoi din emisiune.

Realitatea Plus îl are ca acţionar pe Cozmin Guşă, care a devenit membru al PSD. Acesta i-a adus la postul TV şi pe pesediştii Anca Alexandrescu, fostă consilieră a lui Dragnea şi Dăncilă, şi pe Miron Mitrea.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat că există „o singură soluţie reală, constituţională şi funcţională” pentru ca în România să nu fie un vid legislativ de trei zile, după expirarea stării de urgenţă, şi aceasta se află doar la preşedintele Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri