Caută
Close this search box.

Madonna, confirmată cu noul coronavirus

Madonna mărturisește că s-a îmbolnăvit de COVID 19 pe când era în turneu în Franța. Atunci a crezut că are o simplă gripă, dar testul pentru anticorpi a demonstrat că artista a avut o formă mai ușoară a bolii.

Cântăreața povestește însă că în timpul acestei vizite în Europa s-ar fi infectat cu noul coronavirus, având și boala COVID-19, despre care a crezut că este doar o gripă mai grea, așa cum a relatat chiar ea pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp.

În presa tabloidă din Statele Unite au apărut numeroase zvonuri cu privire la starea de sănătate a faimoasei artiste, iar ea nu și-a dorit decât să le clarifice, explicând că în acest moment se simte bine, potrivit b1.ro. Zvonurile din tabloide au venit o dată cu anunțul pe care starul l-a făcut în mediul online, acela că a primit un rezultat pozitiv la testul pentru anticorpi.

Dezvăluirile cu privire la starea de sănătate a cântăreței au fost făcute cu ocazia anunțării public a unei donații în valoare de 1 milion de dolari, pe care Madoona a făcut-o pentru descoperirea unui vaccin împotriva COVID-19.

„Mulţumesc lui Dumnezeu că acum suntem toţii bine şi sănătoşi”, a spus Madonna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri