Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu, bolnav de cancer!? (Surse din PSD)

Momente foarte delicate pentru Marcel Ciolacu. Președintele PSD a leșinat la o conferința de presă și a fost dus de urgență la spital. Impact.ro a aflat care este starea de sănătate a politicianului, dar și de ce boală gravă pare să sufere acesta.

După cum se știe, duminică, Marcel Ciolacu, în vârstă de 52 de ani, a ținut o conferință de presă în care a prezentat programul PSD de relansare a economiei, “Repornim România”. În mijlocul conferinței, difuzată de majoritatea posturilor naționale de televiziune, președintele PSD a început să transpire abundent, a devenit palid, a început să respire greu și să vorbească din ce în ce mai rar.

La un moment dat, el a fost nevoit să se sprijine de pupitru, pentru a nu leșina. În acel moment, staff-ul PSD a chemat o ambulanță și i-au oferit acestuia ajutor exact în momentul în care începuse să se prăbușească pe scenă, sub privirile îngrozite ale echipei sale, dar și a jurnaliștilor prezenți în sală. Conștient, dar vizibil slăbit, Ciolacu a fost aproape târât până la mașină, dar a dorit să liniștească presa, asigurând că se simte relativ bine și că este doar obosit.

Președintele PSD nu a mai așteptat sosirea ambulanței și a fost dus la Spitalul Militar de către șoferul său, acolo unde a ajuns conștient, pe picioarele sale. Până la această oră, medicii nu au dat declații oficiale cu privire la starea acestuia de sănătate și nici Marcel Ciolacu nu a mai răspuns jurnaliștilor la telefon. Deși totul indică faptul că liderul Partidului Social Democrat ar fi avut o simplă cădere de calciu, sursele Impact.ro susțin că acesta ar avea probleme grave de sănătate:

“S-a tot zvonit că ar avea o boală incurabilă, mai exact cancer. Se vorbește despre asta de aproape un an. A avut perioadă în care a lipsit, iar în plus nu este pentru prima dată când acestuia i se face rău. I s-a mai întâmplat și când se afla la Guvern, însă nu a fost nevoie de intervenția Ambulanței, el a fost ajutat de șoferul său. Ciolacu, însă, nu a dat niciodată, nimănui, detalii despre starea sa de sănătate. El este un om extrem de discret, care nu vorbește despre viața sa personală, despre familie, cu atât mai puțin despre boală”, ne-au mărturisit surse din Guvern.

De altfel, nici un membru PSD nu a putut da detalii despre starea acestuia. Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului, a dezvăluit că nu cunoaște nici măcar el detalii despre starea colegului său de partid:

“Din poziția de șef al Camerei, șef al Partidului, sunt foarte multe lucruri de făcut. O stare de oboseală cu siguranță a existat. S-a și consumat extrem de mult, după câte acuzații au existat. Aceștia sunt factori de stress care își spun cuvântul. El este relativ bine, din ce informații am până în acest moment. Nu cunosc alte detalii și nu știu să fi avut vreo problemă de sănătate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri