Caută
Close this search box.

Marcel Vela, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată: Imprevizibilul și pandemia

marcel vela

Ministrul de Interne a transmis un mesaj românilor și nu i-a uitat nici pe subordonații săi, care au muncit de la primele ore ale dimineții, ân ziua liberă – pentru alții – de 1 Mai

„Astăzi este 1 Mai. Avem o zi superbă cu mult soare deși se anunțau ploi și vijelii. Urmărind jurnalul de știri din această dimineață, am văzut în Vama Veche un răsărit superb, dar era un răsărit singur. M-a impresionat un DJ care prin muzica lui făcea să răsune plaja printre pescăruși și valuri, spunând câteva cuvinte deosebite: <<Acum este așa, dar avem tot timpul din lume ca apoi să ne bucurăm de fiecare răsărit>>. Cu toții ne-am făcut planuri de 1 Mai, la distracții, la grătare, oricum, dar nu așa.

Ca întotdeauna, viața ne-a oferit imprevizibilul și ne-a dus aici, în mijlocul unei pandemii globale (…), a scris transmis pe pagina de Facebook.

El a precizat că au fost suplimentate efectivele Ministerului de Interne aflate în teren, pentru a preveni unele riscuri.

„Aş dori să salut colegii mei din MAI care sărbătoresc 1 Mai prin muncă. Încă de la prima oră sunt la datorie şi verifică dacă sunt respectate regulile care sunt menite să ne protejeze. Am suplimentat efectivele din teren pentru a preveni unele riscuri, pentru că vreau să fim cu toţi bine, vreau să ştiu că vom fi sănătoşi”, a mai spus Vela.

Marcel Vela a dovedit, așa cum mulți bănuiau deja, că este și OM, nu numai ministru de Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri