Caută
Close this search box.

Marcel Vela le-a mulțumit românilor care au stat acasă de 1 Mai! Ce se va întâmpla, după 15 mai. „Virusul nu se odihnește!”

marcel vela

Ministrul de Interne Marcel Vela le-a mulțumit românilor care au respectat măsurile impuse de autorităţi de 1 Mai și a spus că există șansa ca, din 15 mai, să se relaxeze unele lucruri.

„Românii au fost foarte conştiincioşi în perioada sărbătorilor pascale. Pot spune că şi acum, în weekendul acesta de 1 Mai au fost la fel de responsabili, lucru pentru care le mulţumesc tuturor”., a spus Marcel Vela.

Marcel Vela: Coronavirusul nu se odihnește

Ministrul de Interne a mai spus că pune există şansa şi perspectiva ca din 15 mai să se relaxeze unele lucruri, da a atras atenția că noul coronavirus nu se odihnește.

„Fiecare îşi doreşte acest lucru, inclusiv eu, ca să fiu sincer. Problema este şi fac un apel la toată lumea că în următoarele două săptămâni, 14 zile, virusul nu se odihneşte, adică nu stă relaxat că vine 15 mai şi noi vom avea relaxări de anumite activităţi sau anumite acţiuni. În contextul acesta, este extrem, dar extrem de important ca în următoarele două săptămâni să nu avem o evoluţie crescută a bolii în România, a cazurilor care se vor înregistra pe statistica din ţara noastră”, a adăugat Marcel Vela.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri