Marian Godină comentează. Procedura de verificare a temperaturii la intrarea în locurile publice închise a stârnit un val de controverse în spațiul public. Scandalul a culminat zilele trecute, la un hypermarket din București, cartierul Ferentari.

Marian Godină se numără printre persoanele publice care și-au exprimat punctul de vedere cu privire la metoda de prevenție a răspândirii virusului.

Polițistul Marian Godină crede că certurile iscate cu agenții de pază, delegați să ia temperatura clienților, sunt nejustificate. Reprezentantul MAI îi privește cu compasiune pe paznicii centrelor comerciale.

„Poate sună puțin urât, dar mereu i-am privit cu milă pe agenții de pază din marile magazine. Nu din cauză că munca lor nu ar fi una nobilă, ci pentru că majoritatea, se vede clar, sunt pensionari și sunt nevoiți să lucreze în continuare. Dacă îi întrebi (eu de multe ori i-am întrebat) au lucrat prin fostele uzine, au avut meserii.

Iar la bătrânețe, în loc să se plimbe prin lume, pensia mică îi forțează să se angajeze. La vârsta lor să stai 8 ore în picioare, poate chiar mai mult, nu-i deloc lucru ușor.

Acum mă întreb, cât de imbecil trebuie să fii să te cerți cu un astfel de om, căruia șeful i-a spus că trebuie să ia temperatura persoanelor care intră în magazin?”, a notat Marian Godină, pe pagina sa de Facebook.

252 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =