Caută
Close this search box.

Mașina de lux a Loredanei Chivu, incendiată din greșeală de o soție înșelată, într-un sat din Vrancea

Mașina de lux a Loredanei Chivu, respectiv un autourism marca Mercedes-Benz GLE, a fost incendiată din greșeală de o soție înșelată, în satul Bizighești din Vrancea, după ce femeia a crezut că mașina aparține amantei soțului ei.

Totul s-a întâmplat vineri, 8 mai 2020, în jurul orei 04.00, atunci când o femeie din Panciu a aflat că presupusa amantă a soțului ei se află în satul Bizighești, comuna Garoafa din Vrancea.

Femeia s-a urcat în mașina soțului și a mers în Bizighești pentru a-i cere socoteală tinerei cu care soțul ei ar fi avut o relație.

Pe drum, soția înșelată a oprit într-un peco de unde a cumpărat o sticlă cu benzină și apoi a mers la locuința rivalei în dragoste.

Din nefericire pentru Loredana Chivu, fratele ei, căruia îi împrumutase Mercedes-ul, se afla în vizită la tânăra vizată de răzbunarea soției înșelate, notează monitoruldevrancea.ro.

Fără să stea pe gânduri, femeia din Panciu a stropit bolidul de lux cu benzină, i-a dat foc și apoi a fugit.

Mașina a fost distrusă în totalitate în urma incendiului puternic, în timp ce pompierii au stabilit că focul a fost pus intenționat și au sesizat Poliția.

Soția înșelată a fost identificată și apoi reținută de polițiști sub acuzația de distrugere prin incendiere, infracțiune pentru care riscă între 2 și 7 ani de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri