Caută
Close this search box.

Meghan Markle și Harry, spionaţi cu dronele! Imagini VIDEO incredibile de la conac

Meghan Markle și Harry locuiesc în conacul de la Hollywood Hills pe care l-au închiriat de la Tyler Perry. Imaginile luate cu dronele ne arată, aşa cum nu s-a mai văzut până acum, o privelişte de îţi taie răsuflarea.

Meghan şi Harry sunt extrem de preocupaţi de iguranța lor. Deşi au crezut că vor scăpa de paparazzi, aceștia îi vânează cu dronele care zboară deasupra proprietăţii situată pe o colină din apropiere de Hollywood.

Se presupune că dronele aparţin paparazzilor care speră să surprindă fotografii cu foștii regali și cu fiul lor, Archie, jucându-se sau plimbându-se pe moșia incredibilă care pare mai degrabă o fortăreaţă.

Până acum, nu au apărut imagini cu ei, dar rapoartele media spun că o dronă care a zburat la doar 20 de metri deasupra proprietăţii  iar fi surprins în timp ce se jucau lângă piscină.

Inițial, cuplul a declarat că își va împărți timpul între Marea Britanie și California, însă informațiile apărute în presă din ultimul timp arată că cei doi își doresc o mutare definitivă în California, unde ar fi aproape de mama lui Meghan, Doria Ragland, Silicon Valley și de Hollywood.

Meghan vrea să revină pe platourile de filmare

Acesta fiind şi unul din motivele mutării sale la Hollywood, dincolo de a scăpa de tabloidele din Marea Britanie care i-a hărţuit pur şi simplu, la fel ca pe prinţesa Diana.

Meghan își caută activ un agent. A început să se informeze despre rorulurile care i s-ar potrivi”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Express. „Poate să fie un manager sau un agent, dar a contactat oameni pentru a găsi un reprezentant pentru viitoarele sale proiecte profesionale”, a mai spus sursa.

De asemenea, potrivit publicației Times of London, Meghan a semnat un contract cu compania Disney, pe data de 11 ianuarie,  care deja a fost scos pe piaţă, mai precis vocea lui Meghan.

Soția prințului Harry s-a angajat să asigure rolul de narator al unui proiect ale cărui încasări urmează să fie donate unei asociații caritabile care protejează viața sălbatică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri