Caută
Close this search box.

Moțiune adoptată împotriva șefei de la Educație! ”E greu să găsești un ministru mai slab”

monica anisie

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, moțiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei, Monica Anisie. Moţiunea intitulată „Pas cu pas am ajuns în colaps educaţional – PNL a creat România NeEducată” a trecut cu 172 de voturi „pentru”, 90 „împotrivă” și 47 de abțineri. Liderul grupului Pro Europa, Victor Ponta, a declarat, după vot, că, deși se așteaptă ca premierul să nu o demită pe Monica Anisie, „pentru domnul Orban e foarte greu să găsești un ministru al Educației chiar mai slab pregătit decât tine însuți”.

„În această vară vom avea trei examene foarte importante: Evaluarea Națională, Bacalaureatul și titularizarea profesorilor. Doamna ministru a picat toate cele trei deja.

Am urmărit cu atenție la dezbaterea moțiunii, doamna ministru n-a stat 3 ore cu masca pe figură și cu mânuși. Gândiți-vă la toți copiii, numai vorbesc de profesori, care vor trebui să respecte niște reguli pe care Ministerul Educației nu le poate respecta.

Nu mă aștept ca domnul Orban să o demită pe doamna Anisie, pentru că pentru domnul Orban e foarte greu să găsești un ministru al Educației chiar mai slab pregătit decât tine însuți. A găsit-o pe doamna Anisie. Sunt și în PNL oameni transferați de la noi oameni care chiar ar putea fi miniștri. Dacă au un neuron în plus nu se califică pentru funcție”, a declarat Victor Ponta.

Moțiunea a fost semnată de 93 de deputaţi Pro România şi PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri