Caută
Close this search box.

Niculae Bădălău îl jigneşte pe Florin. Roman „Pitic de Alba”, „măscărici”, „bufon penibil”

niculae bădălău

Senatorul PSD Niculae Bădălău are o reacţie suburbană la adresa deputatului PNL Florin Roman după ce acesta s-a referit la manelele lui Bădălău, în timpul unui discurs susţinut în Parlament.

„Pentru că m-a pomenit în delirul lui verbal, mă simt dator să-i dau o replică în acelaşi ton, pentru că altfel n-ar pricepe: Măi, pitic de Alba, măi, papagal fără caracter, să nu îndrăzneşti să vorbeşti despre diaspora decât atunci când nu o să-i mai batjocoriţi şi să-i transformaţi în sclavi. (….)

Măi bufon penibil, mai măscăriciule, de ce nu spui că în România guvernată de PNL s-au sinucis oameni din cauza amenzilor ilegale pe care le-aţi dat? (…)

Ai cerut, ieri, măscăriciule, să se dezinfecteze microfonul Camerei Deputaţilor după ce a vorbit Marcel Ciolacu fără mască şi l-ai acuzat că a încălcat legea. Dar voi, când v-aţi bulucit claie peste grămadă să vă linguşiţi bufonul şef, pe Sica mandolinistul, aţi respectat distanţarea socială?”, a scris Bădălău, pe Facebook.

Florin Roman a spus:

„Gândiţi-vă cum ar fi arătat România azi cu Dăncilă şi Dragnea. Mi-am amintit cum aţi lăsat criminalii şi tâlharii pe străzi, de bătaia de joc de la secţiile de votare. Amintiţi-vă de Badalau, de manelele lui Badalu, de toate lucrurile urâte pe care le-aţi făcut şi le-aţi spus la adresa romanilor. Nu am uitat aceste lucruri, nici noi, nici romanii.

Dvs. vorbiţi de economie, când ne-aţi lăsat îndatoraţi că pe ultima ţară. Vă amintiţi de 10 august, când băteaţi romanii în stradă, când i-aţi gazat. O să vă amintim de fiecare dată. Dincolo de războiul cu pandemia, mai avem un război de duş: ciuma roşie trebuie extirpata până la capăt, aşa să ne ajute Dumnezeu”, a spus Florin Roman.

Postarea integrală a lui Bădălău:

„Când liberalii se simt încolţiţi, când le este devoalata incompetenţă şi prostia, lipsa de pricepere şi scopul de a gestiona situaţia în interesul lor şi nu al românilor, îşi scot la înaintare bufonii.

Aşa s-a întâmplat şi ieri, în şedinţa de plen a Camera Deputaţilor, când, pentru a deturna discutile despre dezastrul pe care l-au făcut în agricultură, PNL l-a trimis pe bufonul narcisist, Florin Roman, să-şi scuipe minciunile, veninul şi abjecţiile verbale la adresa PSD.

Individul, care s-a pozat aproape gol în baie şi s-a postat apoi pe Facebook (Doamne-fereşte!), care atunci când vorbeşte bulbuca ochii şi scuipă, probabil că nu-şi luase pastilele, de aceea a ieşit, ieri, din ”decorul” dezbaterii şi mi-a pronunţat numele.

Pentru că m-a pomenit în delirul lui verbal, mă simt dator să-i dau o replică în acelaşi ton, pentru că altfel n-ar pricepe: Măi, pitic de Alba, măi, papagal fără caracter, să nu îndrăzneşti să vorbeşti despre diaspora decât atunci când nu o să-i mai batjocoriţi şi să-i transformaţi în sclavi.

Eu am recunoscut atunci când am greşit şi mi-am cerut scuze, deşi contextul a fost exagerat şi mistificat pentru a servi unor interese meschine, însă respect românii care muncesc, care sunt oneşti şi corecţi, oriunde ar fi ei.

Dar ce faceţi cu Rareş Ruj Roz care i-a gratulat cu calificativele de „curve şi hoţi”? V-aţi cerut iertare? Nu! Aţi continuat să-i batjocoriţi, nemernicilor, pentru că ce faceţi voi cu diaspora este inimaginabil!

Aţi transformat romanii în sclavii Europei! I-aţi vândut cu neruşinare stăpânilor voştri, i-aţi scos pe furiş din zone carantinate ca să-i trimiteţi pe câmpurile din Germania, unii dintre ei infectaţi sau poate chiar bolnavi. Au murit acolo, pe câmpurile de sparanghel ale nemţilor, departe de familiile lor, de copii, nemernicilor!

I-aţi transformat în marfă de schimb pentru susţinerea voastră la putere. I-aţi abandonat la cheremul patronilor străini, i-aţi abandonat cu cinism, i-aţi transformat în slugi.

Acum, pe lângă ”curve” şi ”hoţi”, avem şi ”sclavi”, auzi, Rareş Bogdan, să nu-i uiţi data viitoare, când mai vorbeşti despre diaspora, să-i aminteşti şi pe ei. I-aţi umilit şi înjosit şi pe cei care au plecat şi pe cei care s-au întors.

Bătaia de joc de la Vama Nădlac va arăta incompetenţă în a gestiona situaţiile de criză. Voi nu ştiţi să rezolvaţi problemele, voi daţi amenzi, ameninţaţi şi daţi vina pe alţii, asta e tot ce ştiţi să faceţi.

Aţi amorsat acolo o posibilă bomba biologică, aruncând în aer toate sacrificiile romanilor, toată strădania lor de două luni de a împiedica răspândirea virusului. Aţi zădărnicit combaterea bolilor, mai penalilor, ca să folosesc o expresie dragă vouă.

Neruşinaţilor! Aveţi tupeu să vorbiţi despre romani, când singura voastră preocupare este să-i batjocoriţi cu amenzi aberante, nemaivăzute în toată Europa, cu măsuri dictatoriale şi abuzive care nu omoară virusul, dar vă umplu vouă buzunarele cu milioane de euro.

Mai bufon penibil, mai măscăriciule, de ce nu spui că în România guvernată de PNL s-au sinucis oameni din cauza amenzilor ilegale pe care le-aţi dat? V-aţi bucurat să strângeţi bani de la amărâţii pe care i-aţi trimis în şomaj sau, şi mai rău, cărora le-aţi închis firmele sau desfiinţat joburile. Ce să înţelegem, că Cîţu nu mai are bani?

Spune, măi, păcăliciule, cum i-aţi obligat pe romani să cumpere măşti de la firmele voastre! În ce ţară civilizată s-a mai văzut că ministrul Sănătăţii, cel care impune obligativitatea purtării măştilor, să vândă el însuşi măşti şi încă la suprapreţ?

Aţi profitat de epidemie şi aţi luat spitalele din subordinea autorităţilor locale la Ministerul Sănătăţii. De ce? Ca să manageriati mai bine? Ca să le dotaţi corespunzător? Ca să recompensaţi medicii? NU! Ca să schimbaţi managerii profesionişti cu panglicarii voştri dispuşi să facă jonglerii financiare. Aţi pus chelneri, şoferi, cioclii şi tot felul de neaveniţi la conducerile spitalelor iar acum, la două luni de la izbucnirea epidemiei, încă mai izbucnesc focare în spitale.

Vă lăudaţi că România stă bine în mortalitatea cauzată de Covid-19. Nu, stăm cel mai rău, fiindcă avem cea mai mare mortalitate din Europa de sud-est.

Ai cerut, ieri, măscăriciule, să se dezinfecteze microfonul Camerei Deputaţilor după ce a vorbit Marcel Ciolacu fără mască şi l-ai acuzat că a încălcat legea. Dar voi, când v-aţi bulucit claie peste grămadă să vă linguşiţi bufonul şef, pe Sica mandolinistul, aţi respectat distanţarea socială?

Voi nu respectaţi nimic şi pe nimeni. Veniţi la putere, vă umpleţi buzunarele, guvernaţi după modelul patentat de PDL, ăla cu ”ciocu mic, noi suntem la putere”, după care plecaţi în opoziţie ca să mâncaţi liniştiţi ce-aţi furat.

Ieri, tu, Florin Roman, măscăriciul PNL, ai cerut să se dezinfecteze microfonul, după ce a vorbit Marcel Ciolacu.

Noi trebuie să dezinfectăm toată ţara după guvernările voastre toxice, măi, penibilule, care propagi lozinci hitleriste în Parlamentul României, fie din porniri naziste, fie din ignoranţă.

Îţi mai spun încă o dată, mai bufon penibil care eşti: eu respect romanii, indiferent unde se află ei. Dacă am spus vreodată ceva greşit, mi-am cerut scuze, deşi vorbele mi-au fost scoase din context.

Dar tu, măscăriciule, când ai de gând să vii la tribună Parlamentului şi să-ţi ceri scuze romanilor pentru tot răul făcut, pentru că i-aţi adus la sapă de lemn în doar câteva luni, pentru că-i vindeţi la export că pe sclavi pe plantaţiile altora în schimbul favorurilor şi susţinerii din afară a acestui guvern ilegitim, minoritar şi care nu a fost ales prin voinţa populară?

Ah, şi să nu uit, înainte de asta vezi să-ţi iei pastilele ca să nu fie nevoie ca pentru astfel de personaje să cerem control psihiatric!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri