Caută
Close this search box.

O femeie care și-a tăiat venele în spital, trecută printre morții de COVID-19

O femeie infectată cu coronavirus s-a sinucis în spital, cauza pentru care a recurs la acest gest extrem nefiind cunoscută.
Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
O femeie infectată cu coronavirus s-a sinucis în spital
Conform Agerpres, care citează Instituţia Prefectului Argeş, o femeie în vârstă de 70 de ani depistată pozitiv cu coronavirus s-a sinucis în noaptea de vineri spre sâmbătă la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel (foto).

”După primele cercetări ale Poliţiei, se pare că femeia şi-a pus singură capăt zilelor. Personalul medical din spital a verificat-o de patru ori în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Argeș.

La ultima verificare a cadrelor medicale, femeia a fost găsită moartă, ea provocându-și mai multe răni, prin tăierea venelor de la încheietura mâinii.

Femeia a beneficiat de tratament medicamentos pentru depresie
Femeia a fost internată pe 22 aprilie la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung Muscel, a fost confirmată COVID-19 pe 23 aprilie şi transferată, în aceeaşi zi, la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel. Ea prezenta şi alte probleme de sănătate, suferind de insuficienţă renală cronică și făcând dializă. EA NU PREZENTA FORME GRAVE ALE BOLII CAUZATE DE INFECȚIA CU COVID-19, conform Mediafax. Tot conform mediafax, deși s-a sinuci, femeia a fost trecută între morții de COVID-19. https://www.mediafax.ro/social/sinucidere-pe-patul-de-spital-o-femeie-care-si-a-taiat-venele-la-spitalul-municipal-campulung-trecuta-printre-mortii-de-covid-19-19111932

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri