Caută
Close this search box.

O judecătoare îi face pe români meduze fără creier

meduze

Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, de la Tribunalul București, vedetă la Antena 3, a spus, după decizia CCR privind neconstituţionalitatea abrogării pensiilor magistraţilor, că deciziile CCR trebuie respectate şi nu criticate.

„Judecătorii CCR sunt culpabilizati, dar doar atunci când în ai lor”,spune judecătoarea.

„Observ de ceva timp că, direct şi indirect, judecătorii CCR sunt culpabilizați, dar doar atunci când în ai lor… dublul standard demonstrează de ce meduzele trăiesc de atâtea sute de ani fără creier. Nici pe mine nu mă mulţumesc toate deciziile CCR, dar potrivit Constituţiei, adică cea pe care mulţi dintre noi am jurat să o respectăm, deciziile sunt obligatorii!”, spune Mădălina Afrăsinie, preşedintele Secţiei a VI-a Civilă de la Tribunalul Bucureşti.

Magistratul atrage atenţia că, înainte de a critica, ar trebui deschisă cartea. Precizările vin după ce premierul Ludovic Orban a criticat deciziile CCR privind neconstitutionalitatea abrogării pensiilor speciale.

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi pe motive de procedură, judecătorii nemaidezbătând fondul legii.

Un răspuns

  1. si asa oamenii sunt ingroziti pentru ceeace traiesc, terminati cu postarile acestea belicoase! are dreptate, daca se refera la cei care scriu pe internet si mai ales „ziaristii” de categoria celor mentionati de cristoiu! va rog sa nu-mi mai trimiteti articole, multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri