Caută
Close this search box.

O româncă din Italia, strigăt DISPERAT pentru ajutor: “Mi-au pierdut trei teste de coronavirus până acum!”

O româncă din Italia este în izolare de o lună alături de partenerul ei şi fiică, Cei trei nu pot ieşi pentru a merge la muncă după ce autorităţile le-au pierdut trei teste de coronavirus.

Totul a început pe 1 aprilie. Mihaela a lucrat ca îngrijitoare pentru Slivala Salucci, o bătrână de 83 de ani din Setteville. Însă, bătrâna a murit pe 1 aprilie din cauza infectării cu COVID-19, iar de atunci viaţa româncei este un coşmar.

Românca a aflat pe 2 aprilie de decesul bătrânei: “Am simțit cum se prăbușește cerul pe mine pentru că între timp și eu începusem să am simptome de coronavirus, tuse seacă, usturime în gât și dureri musculare“.

Pe patru aprilie, Mihaela a fost depistată pozitiv cu COVID-19 la un spital din Roma şi i s-a impus să rămână acasă în izolare alături de partener şi fiica lor. Românca a mai efectuat trei teste de coronavirus: pe 20, 22 şi 25 aprilie. Ultima dată au fost testaţi toţi trei.

Testele ar fi trebuit să ajungă la spital pentru stabilirea rezultatelor, însă românca susţine că a fost informată că s-au pierdut pe drum, astfel că trebuie să meargă pentru a patra oară în mai puţin de două săptămâni pentru un nou test de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri