Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu reclamă că e ameninţată cu moartea

olguţa vasilescu

Lia Olguta Vasilescu susţine că primeşte ameninţări cu moartea pentru că a dat o ordonanţă, pe când era ministru al Muncii, pentru plafonarea pensiilor speciale. Ea susţine că PSD nu a crescut pensiile speciale.

„Mă uit la B1. Sunt invitate doar de la PNL – Violetă Vijulie şi PMP – Ioana Felicia Constantin, ca la orice post obiectiv care se respectă. Doamna Constantin, fost secretar de stat la Ministerul Muncii până mai ieri, în guvernul PNL, îşi dă cu părerea despre pensiile speciale şi dă vina, cum altfel, decât pe PSD care le-ar fi inventat şi crescut.

Trec peste faptul că habar nu are că tatăl celor mai mari pensii din România e liberalul Valeriu Stoica, trec şi peste atacurile politice.

Dar nu pot trece peste nesimţirea cu care vorbeşte că PSD a crescut pensiile speciale, în condiţiile în care am fost singurul guvern, cel din 2017, care a pus frâna creşterii pensiilor speciale, prin PLAFONAREA lor.

Ce credeţi că a făcut aceasta domniţă secretar de stat când ordonanţa de plafonare, 59/2017, se dezbătea în parlament, la Comisia de Muncă şi trebuia să spună punctul de vedere al guvernului? A solicitat ABROGAREA. Cu alte cuvinte, a dat din nou drumul la creşteri nesimţite la nivelul pensiilor speciale. Şi acum dă vina pe PSD pentru ce a făcut ea şi guvernul PNL!

Pentru ordonanţa respectivă, pe care am semnat-o în 2017, primesc şi acum ‘urări de bine’, am încă plângeri penale şi ameninţări cu moartea. Pentru că nu am lăsat pensiile speciale să mai crească. Domniţa care a cerut să se crească din nou pensiile speciale, pe guvernarea PNL, dă acum lecţii…

Cât tupeu sau câtă prostie! Şi spun prostie fiindcă după ce a cerut abrogarea ordonanţei respective în parlament, guvernul Orban s-a apărat spunând că n-a ştiut secretarul de stat despre ce e vorba! Se vede şi în emisiunea asta! Ea îi dă tot cu PSD-ul care a crescut pensiile nesimţite… Ăştia sunt ‘specialistii’ PNL: chelneri, ciocli, coafeze şi lăutari!”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Fals! Majoritatea legilor care privesc pensiile speciale au fost iniţiate de PSD.

Proiectul de lege a fost iniţiat în martie 2015 de şase deputaţi PSD.

Când a ajuns la Camera Deputaţilor pentru votul final, PSD a avut susţinerea partidelor, mai puţin a PNL, pentru că 84 de parlamentari s-au abţinut. Totuşi, un parlamentar PNL a votat pentru această lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri