Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu susţine că Kovesi nu a câştigat nimic şi CEDO e controlată de George Soros

olguţa vasilescu

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu lansează un nou atac delirant după ce judecătorii CEDO au decis că demiterea Laurei Codruţa Kovesi a fost abuzivă.

„Kovesi nu a câştigat nimic azi la CEDO, iar CCR nu e acuzată de nimic de către CEDO. Nu mai bateţi câmpii cu graţie fără să citiţi decizia şi nu mai mergeţi după fentă obsedatului de PeeeeeSeeeeeDeeee, adică a ăluia care a semnat decretul de revocare.

Între noi fie vorba, i-a venit mănuşa, la vremea aia, epistola de la Tudorel! Pe care, apropo, nu îl poate revoca nimeni din România din Comisia de la Veneţia! Puneţi mâna pe carte, că v-aţi umplut de penibil de azi dimineaţă!”, a scris Olguţa Vasilescu. pe Facebook.

Realitatea este însă cu totul altă, decizia CEDO fiind explicată atât de Kovesi, cât şi de judecătorul Cristi Danileţ.

Judecătorul Cristi Danilet scoate în evidenţă faptul că decizia CEDO în cazul Kovesi statuează în premieră că procurorii sunt independenţi. „Un standard mai înalt decât cel stabilit de CEDO în cazul lui Kovesi nu mai există”, subliniază Danilet.

Laura Codruţa Kovesi a menţionat că victoria de la CEDO consolidează statutul tuturor magistraţilor din Europa şi îi apăra de ingerinţe politice discreţionare din partea reprezentanţilor altor puteri.

„Dacă tot nu vă explicaţi de ce pentru unii CEDO e mumă…”, a scris Olguţa Vasilescu, pe Facebook, distribuind un articol conspiraţionist despre acţiunile în favoarea căsătoriilor homosexuale ale unor ONG-uri care ar fi controlate de Soros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri