Caută
Close this search box.

Omul de afaceri Viorel Cataramă declară că se va infecta cu Covid-19: Ni s-a injectat frică

Omul de afaceri Viorel Cataramă vrea să se infecteze cu coronavirus ca să demonstreze că nu va păți nimic. La Antena 3, Cataramă a spus că ”ni s-a injectat frică”.

Urmează să fac asta în cursul zilei de astăzi, motivele sunt clare și precise. România este falimentară, iar drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor sunt anulate, suspendate, limitate pe motiv de coronavirus. Coronavirus care există și va exista mult timp de acum înainte, iar vaccinul nu există și nu va exista în acest an. Să fiu bine înețeles. Eu nu neg existența COVID-19. Eu spun doar că trebuiau protejate doar persoanele vulnerabile, iar aceste persoane trebuiau îndrumate să respecte anumite reguli și legi, dar să lași la latitudinea omului dacă respectă sau nu aceste îndrumări”, a declarat omul de afaceri la Antena 3.

Ni s-a injectat frică și această frică ne-a făcut să acceptăm cu foarte multă ușurință lucruri pentru care mulți români au murit. România în acest moment este prăbușită în ceea ce privește capitalul românesc. Toate măsurile care s-au luat nu justifică o astfel de situație. Vreau să demonstrez că nu voi păți nimic și că trebuie să fim lăsați să muncim, să mergem la piață, pe stadioane, să facem export, trebuie să avem o viață normală pentru că până la urmă sunt zeci de mii de oameni care mor în accidente de mașină. Dacă mergem pe această variantă trebuie să interzicem circulația mașinilor”, susține politicianul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri