Caută
Close this search box.

Paul Stănescu afirmă că PSD s-ar fi schimbat enorm, în ultimul an

Paul Stănescu

La un an după înfrângerea de la alegerile europarlamentare, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, susţine într-un interviu că partidul s-a schimbat enorm. Principalele declaraţii acordate site-ului stiripesurse.ro, care ar fi deţinut de cuplul Iosif Buble – Diana Tuşa (deputat PSD):

„Cred că s-a schimbat enorm. Am ieşit din acea luptă surdă privind Justiţia, lupta care ne-a făcut mult rău. Nu am abandonat însă principii esenţiale, precum condamnarea abuzurilor, apărarea drepturilor omului sau egalitatea în faţa legii.

Au mizat pe hrănirea urii anti-PSD. A ţinut anul trecut, pentru că şi noi făcusem greşeli. Dar acum nu mai ţine. Asta îi enervează tare şi căuta alte motive care să hrănească ura. Aşa s-a născut minciună lui Iohannis cu vânzarea Ardealului. Dar lumea şi-a dat seama că a fost o minciună gogonată şi totul s-a întors împotriva lui

Preşedintele Marcel Ciolacu are o calitate importantă: nu te poţi enerva pe el, nu generează aversiune. De aici şi eşecul lui Iohannis de a mai asmuţi ura socială împotriva PSD. Aţi văzut ce lamentabil a eşuat în povestea cu Ardealul!

Marcel a reuşit să ţină partidul unit şi a dezamorsat toate bombele electorale ale PNL. A dezamorsat alegerile în două tururi pentru primari, a dezamorsat alegerea indirectă a preşedinţilor de consilii judeţene, a dezamorsat alegerile anticipate.

A reuşit să atragă atenţia forurilor europene asupra derapajelor PNL de la democraţie. A avut tactul necesar pentru a dejuca toate aceste tentative. Nu a făcut-o foarte vocal, foarte războinic, cum ar fi vrut poate unii dintre colegi, dar rezultatele ne arată că a fost extrem de eficient. A atins toate ţintele. Deci abordarea sa a fost câştigătoare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri