Raed Arafat, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a avertizat că dacă nu vor fi respectate regulile, toate eforturile de până acum vor fi anulate.

Secretarul de stat Raed Arafat a fost în mod vădit supărat după ieșrea oamenilor în stradă. fără măști, și a reacționat la protestul ce a avut loc în Piața Victoriei din Capitală, spunând că „astfel de acțiuni sunt riscante pentru societate”.

„Sunt oameni care s-au lăsat influențați de cei care se declară împotriva vaccinurilor și militează pentru imunizare naturală, dar fac asta tocmai pentru că sunt sănătoși și nu au fost infectați datorită măsurilor impuse de autorități. (…) Au apărut astfel de demonstranți și în Germania și în alte părți. Oameni care s-au ghidat după rețelele de socializare, după manipulare și dezinformare.

După oameni care veneau și ziceau că ei pot dovedi că e o conspirație mondială și nu există virus. Din păcate, știrea zilei este că există virus, că este periculos și că dacă ne jucăm cu această situație, se întoarce împotriva noastră. Tot ce am muncit împreună o să pierdem în următoarea perioadă și mai ales la toamnă, dacă nu respectăm regulile”, a spus, vineri seara, la Europa FM, Raed Arafat, potrivit Mediafax.

Șeful DSU a punctat că nu dorește ca vreunul dintre participanții la miting să se infecteze cu COVID-19.

„Eu nu doresc vreunuia să ajungă să testeze cum este cu Covid-19. Sau să aibă vreun apropiat care să pățească treaba asta. Abia atunci o să înțeleagă că nu este de glumit. Ei fac pentru că toată lumea se simte protejată și sănătoasă. De ce vrem să ne testăm rezistența până la ultimul moment, să vedem apoi că am pățit-o?”, a adăugat sursa citată.

615 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here