Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan, întrebarea zilei pentru Ponta. Ce a răspuns fostul premier

Rareş bogdan

Momentul a avut loc miercuri seară, în direct pe B1 TV, la „Dosar de politician”, unde eurodeputatul Rareş Bogdan și fostul premier Victor Ponta au vorbit despre pandemia de coronavirus și efectele sale.

Tot acolo Rareş Bogdan i-a pus întrebarea zilei lui Victor Ponta.

„Înainte de orice aș vrea să îl întreb pe Victor Ponta dacă a fost amendat că n-a purtat mască”, a întrebat Rareș Bogdan, după ce a intrat în direct.

Răspunsul lui Victor Ponta nu s-a lăsat așteptat: „Nu, n-am fost amendat pentru că nu exista reglementare, înțeleg că domnul Vela a dat, azi, reglementarea.

Orban spune că Ciolacu şi Ponta pot fi amendaţi după ce şi-au dat jos ostentativ masca

Vreau și eu să spun ceva, și de această dată s-ar putea să fiu pe aceeași lungime de undă cu Rareș Bogdan. Eu cred că primul lucru – ca să nu punem căruța înainte boilor – este să punem la dispoziția oamenilor, cei care nu-și permit sau care nu găsesc măști, și după aceea îi amendăm că nu le poartă.

Dacă îi amendăm acum că nu le poartă și, în cele mai multe dintre satele, orașele mici din România sau cartierele sărace, oamenii nu găsesc măști sau le găsesc la un preț de trei ori mai mare, și nu pot să le cumpere, eu cred că e o măsură greșită.

Asta am considerat și de-asta așteptam de la Guvern să cumpere prin Unifarm și să distribuie prin autoritățile locale – către cei care au nevoie, repet – aceste măști, după care dacă ți-am dat mască și nu o porți, să te amendez”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri