Caută
Close this search box.

Rețeaua DIGI RCS-RDS s-a prăbușit în localități din Prahova, după primele ploi serioase ale anului!

Din nefericire pentru mii și mii de utilizatori, rețeaua pe fibră optică DIGI RCS-RDS, instalată cu surle și trîmbițe în urmă cu circa două luni, a căzut complet în unele zone din județul Prahova în ziua de miercuri, 27 mai, după primele ploi mai serioase ale anului de grație 2020! De parcă ne-am afla în … 1820!

Atât Internetul, cât și semnalul de televiziune s-au ”prăbușit”, folosind o expresie mai plastică, în pofida tuturor asigurărilor date inițial clienților, cum că amintita fibră optică ar fi cea mai fiabilă și ”fără de moarte”.

Iată cum, după prima ploaie mai serioasă a anului, mult lăudata rețea s-a prăbușit total, Internet și TV, așa cum ne-au semnalat, plini de stupefacție și regrete, mulți clienți din zonă.

De REGRETE, da, pentru că mulți au renunțat la ”bătrânul” Telekom din zonă, pentru a trece pe DIGI, care DIGI … le-a făcut ”surpriza”! E vorba de localități prahovene precum Surani, Ariceștii Zeletin, Albinari, Șoimari dar pot fi și (multe) altele, despre care nu avem (încă) informații certe.

Spuneam de Telekom pentru că aceia care au rezistat ”tentațiilor” de mutare și au rămas pe Telekom, în această zi de miercuri, AU SEMNAL DE INTERNET ȘI TV, la ”distanțe” de un gard !

Ciudată situație, să nu spunem PENIBILĂ, pentru un  difuzor care s-ar vrea cu pretenții.

S-AR VREA, pentru că de fapt nu prea se justifică asemenea pretenții…

LATER EDIT. După numeroase plângeri și telefoane, după ce a produs prejudicii materiale consistente celor care lucrează de acasă, pe Internet, așa cum se cere în această perioadă de pandemie, rețeaua DIGI începuse să își rezolve deficiențele grave, în unele din localitățile afectate, la ora publicării acestor rânduri.

Prejudiciile, imaginea deteriorată și rușinea publică rămân, din păcate, câît se poate de valabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri