Caută
Close this search box.

Scene de groază. Incendiu urmat de tentativă de viol

Un tânăr a dat foc unui birou dintr-o gară din Galați, după care a încercat să violeze o angajată a CFR Călători, în stația CFR Ivești.

Un bărbat dintr-o gară din Galați a vrut să violeze o femeie de 50 ani
Tânărul de 25 ani a fost reținut de polițiștii din Galați după ce a incendiat biroul impiegatului de mișcare.

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă dimineața, 30 mai, după ce bărbatul a făcut un scandal monstru în Stația CFR Ivești. Bărbatul ar fi încercat să întrețină, prin violență, raporturi sexuale cu o angajată CFR, o femeie de 50 de ani.

Conform Antena 3, tânărul de 25 de ani a fost identificat. „Din cercetări a reieșit că agresorul, folosind violența, ar fi sustras victimei telefonul mobil și o sumă de bani, incercand totodată să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou. Bunurile sustrase au fost recuperate odată cu identificarea acestuia”, au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Tânărul, originar din comuna Ivești, a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de viol, tâlhărie calificată și distrugere.

Bărbatul va fi prezentat duminică, 31 mai, Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri