Caută
Close this search box.

Scene sinistre într-o localitate din județul Neamț. Un adolescent de 18 ani, lovește și supune la perversiuni sexuale un copil mai mic

Scene sinistre într-o localitate din județul Neamț. Un adolescent de 18 ani, gol- pușcă, lovește și supune la perversiuni sexuale un copil mai mic, în plină stradă, apoi agresează un altul, spre amuzamentul altor tineri. Nimeni nu a sunat la 112.

Întâmplarea a avut loc duminică, la Roznov, județul Neamț. În filmul apărut pe internet se vede cum un tânăr dezbrăcat complet loveşte de mai multe ori cu pumnii un alt copil, aflat pe stradă, după care îl agresează sexual, obligându-l să-i facă sex oral. Apoi, suspectul se îndreaptă către un alt tânăr pe care îl loveşte cu pumnii.

Agresorul e un băiat de 18 ani, iar prima victimă ar avea 16 ani, ambii fiind localnici, transmite tvneamt.ro. Scena a avut loc în stradă, în timp ce anturajul celor doi se amuza copios pe seama lor, niciunul neintervenind. Copiii au filmat scena și au distribuit-o pe rețelele sociale.

Marți dimineață, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, a anunțat că poliţiştii s-au autosesizat după ce filmul cu agresiunea sexuală a devenit viral pe rețelele de socializare. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi agresiune sexuală. Tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore.

”Din cercetările preliminarii a reieşit faptul că în timp ce se afla pe o stradă din oraşul Roznov, un tânăr de 18 ani ar fi agresat sexual un minor în vârstă de 16 ani, pe care l-ar fi lovit. (…) În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi agresiune sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri