Caută
Close this search box.

Ședință joi seară a Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Este prima întrunire sub conducerea premierului Ludovic Orban

marcel vela

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se reunește în această seară în prima ședință sub conducerea premierului Ludovic Orban, a confirmat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

„Comitetul Naţional (Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă – n.r.) va funcţia sub conducerea nemijlocită a prim-ministrului şi va avea 3 vicepreşedinţi în persoana ministrului Afacerilor Interne, ministrului Lucrărilor Publice, având în vedere că la nivel judeţean şi preşedinţii consiliilor judeţene fac parte din Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ca şi vicepreşedinţi, şi secretarul de stat şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă”, a explicat Marcel Vela la finalul ședinței de guvern.

În comitet au mai fost incluși inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă și directorul general al Direcţiei Generale de Management Operaţional din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Marcel Vela a precizat că, în baza ordonanţei de urgenţă aprobate de guvern, se va convoca, joi seară, prima şedinţă în noua formulă şi sub noua denumire – Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri