Andrei Robert, din Petroșani, județul Hunedoara, a postat un filmuleț pe pagina de Facebook, de la Mănăstirea Jieţ, unde duminică a avut loc o slujbă religioasă. Din imagini reiese cum Andrei Robert intră într-o altercație cu un bărbat care ar fi bodyguard în cadrul Mănăstirii. În timp ce el striga: „Nu aveți voie să faceți slujbe religioase. E penal”, presupusul bodyguard îl somează să iasă din curtea Mănăstirii: „Ieși de aici, nu aveți voie”.

Andrei Robert era însoțit de încă un bărbat. Ambii au fost dați afară din biserică și din curtea bisericii.

Cei doi bărbaţi s-au prezentat ulterior la Spitalul de Urgență din Petroşani declarând că au fost victimele unei agresiuni. În consecință, spitalul a înștiințat poliția.

Stareţa Mănăstirii Jieţ a sesizat și ea poliţia că în lăcaşul de cult a avut loc un scandal.
IPJ Hunedoara a transmis un comunicat de presă, informând că doi bărbaţi din municipiul Petroşani sunt cercetaţi de poliţişti după ce au tulburat slujba religioasă care a avut loc, duminică, la Mănăstirea Jieţ, de pe raza oraşului Petrila, aceştia fiind evacuaţi din lăcaşul de cult de către enoriaşi.

În acest caz, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, a mai arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la circumstanţele în care a avut loc slujba religioasă, urmând să se stabilească dacă au fost încălcate prevederile legale privind săvârşirea acesteia în perioada instituirii stării de alertă.

275 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 2 =