Călin Popescu Tăriceanu reacţionează dur după ce a fost amendat de către CNCD ca urmare a unei afirmaţii făcute la adresa lui Klaus Iohannis.

.

„Nu o să intru în polemică cu CNCD-ul pentru a nu cădea în omniprezenta capcană de a critica o instituție când nu ne convine o decizie și de a o lăuda când decizia ne este favorabilă. Este dreptul lor conferit de lege să judece. Cum este dreptul meu conferit de aceeași lege să contest decizia lor în instanța de judecată. Și voi face acest lucru”, a scris liderul ALDE pe Facebook.

„O să mă duc în fața instanței să mă lupt cu această decizie”

„O să mă duc în fața instanței să mă lupt cu această decizie nu pentru mine, ci pentru cei 20% dintre români cărora le pasă de drepturile lor chiar și în pandemii și în crize. Întâi ne-am pierdut libertatea de mișcare, apoi ne-am pierdut libertatea de a ne întâlni în grupuri mai mari de trei. Acum suntem pe cale să ne pierdem și libertatea de cuvânt. Ce ne mai rămâne? Să mergem la muncă, să plătim taxe pe care Iohannis și “Guvernul Meu” să le sifoneze către pușculițele lor politice? Nu, mulțumesc!”, transmite Călin Popescu Tăriceanu.

359 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 5 =