Caută
Close this search box.

Tragedia fotbalistului român găsit mort. ”Oare nimeni nu a observat…”

Tragedie fără margini în satul Mărgheni, comuna Brâncoveni, din județul Olt. Un tânăr de 36 de ani, fotbalist, a fost găsit fără suflare aproape de locul unde lucra. Primăria a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru repatrierea trupului lui Florin.

,,Primăria Comunei Brâncoveni anunță cu mare durere pierderea prematură a prietenului nostru Florin Strainu, la numai 36 de ani, om de mare caracter, cu un suflet ales, cel care a pus bazele formării echipei de fotbal Branco Brâncoveni și care a fost permanent alături de noi în tot ceea ce am făcut. Suntem alături de familia profund îndurerată și fac un apel către toți oamenii cu suflet mare care au posibilitatea de a ajuta pentru repatrierea din Italia. Aveți atașate conturile surorii sale, unde puteți ajuta. Drum lin printre stele, PRIETENE! Nu te vom uita niciodată! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis primarul din Brâncoveni, Ion Cheroiu.

Se pare că tânărul şi-ar fi pus capăt zilelor, fiind găsit spânzurat. Toți cei care l-au cunoscut ca fiind un tânăr cuminte, om extraordinar, nu-și explică gestul lui Florin.

„Doamne, Florin, pentru mine nu eşti doar un fost cursant, pentru mine tu însemnai, ca toţi cursanţii din Slatina,…ACASĂ…? Suntem profund întristaţi de vestea trecerii tale întru eternitate. Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de familia îndurerată! Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească şi să te aibe în pază!”, a scris instructorul de fitness al tânărului.

„Timpul e prețios, nu îl irosi”
Ultima postare a lui Florin pe pagina de Facebook poate fi sugestivă pentru starea de spirit a tânărului. Este vorba de un desen cu un bătrân și un copil care se țin de mână, iar pe siluetele lor sunt schițate două clepsidre. Din cea a bătrânului, nisipul aproape s-a scurs, în timp ce a copilului este plină. „Timpul e prețios, nu îl irosi”, este îndemnul care însoțește desenul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri