„Am auzit o bubuitură din stradă, apoi am văzut trupul copilului și i-am auzit pe părinți țipând”, au dezvăluit vecinii fotbalistului.

Copilul în vârstă de 8 ani nu a murit pe loc. Acesta a fost preluat de o ambulanță, dar inima sa a încetat să mai bată, chiar în drumul spre spital.

Michele Bacis, fostul fotbalist italian care a jucat și în tricoul celebrei formații Fiorentina, trece printr-o adevărată tragedie. Fiul lui, în vârstă de doar opt ani, a murit după ce a căzut de la balconul apartamentului situat la etajul al treilea, în oraşul Arezzo.

După tragedie, vecinii lui Michele Bacis au vorbit pentru presa din Italia despre momentul în care copilul a căzut de la etajul al treilea.

Michele Bacis, 40 de ani, a decis să se retragă din cariera de jucător profesionist de fotbal pe 1 iulie 2011. Fostul fundaș central a început fotbalul la Atalanta, iar în 1998 a ajuns la Saronno. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Triestina, Fiorentina, Arezzo, Genoa, Avellino, Cremonese, Monza și Paganese.

218 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =