Andrea Rinaldi, un foarte tânăr mijlocaș italian a murit din cauza unui anevrism la doar 19 ani. Andrea era un produs 100% al Academiei de Fotbal a Atalantei, iar în acest sezon evolua la echipa AC Legnano.

Deși era foarte tânăr, Andrea a câștigat un trofeu, Supercupa Italiei U17, cu Atalanta.

Tristul anunț a fost făcut astăzi, 11 mai, pe rețelele de socializare ale lui AC Legnano: „AC Legnano, orașul și întregul univers fotbalistic, la toate nivelurile, trăiesc astăzi una dintre cele mai triste zile”.

„Andrea Rinaldi, războinicul nostru, ne-a părăsit. Un anevrism l-a smuls din viață la vârsta de 19 ani. Avea viața înainte și o carieră care promitea obiective strălucitoare. O tragedie bruscă și șocantă, imposibil de imaginat!”, s-a arătat în comunicatul clubului.

19 ani împlinise Andrea Rinaldi pe data de 23 iunie. A suferit un anevrism în timp ce se antrena în casă.
Tânărul mijlocaș italian a suferit un anevrism, vineri, 8 mai, în timp ce se afla în casa sa din Carate Brianza și efectua antrenamentele fizice impuse de club.

A fost transportat la spitalul din Varese unde starea lui s-a înrăutățit. Medicii au intervenit prompt și rapid, însă nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața lui Andrea Rinaldi.

„Andrea a venit la antrenament și m-a salutat. Aceasta este o amintire pe care o voi purta în inima mea. Un băiat extraordinar, un exemplu pentru toată lumea.

În numele companiei îmi exprim cele mai profunde condoleanțe familiei; suntem siguri că Andrea acolo sus va fi un adevărat războinic, la fel cum a luptat la mijlocul terenului pentru a ne încânta fanii”, a spus Giovanni Munafo, președintele lui AC Legnano.

În cariera sa a strâns 81 de meciuri, în care a marcat șase goluri și a oferit o pasă de gol.

180 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 8 =