Caută
Close this search box.

Tragedie în România. A fost găsită spânzurată, la doar 15 ani!

În urmă cu o săptămână, Georgiana Denisa Unchiaşu a fost dată dispărută de către părinţi. Două zile au trecut până când aceștia au sunat la 112!

Poliţia Română a cerut ajutorul pentru găsirea fetei, semnalmentele acesteia fiind făcute publice din data de 12 mai, când s-a precizat şi faptul că minora nu este la prima plecare de acasă.

Timp de cinci zile, poliţiştii au căutat în toată localitatea, au audiat zeci de martori, au scos apa din fântâni cu ajutorul pompierilor, fără rezultat. Până vineri, 15 mai, când o localnică plecată după ierburi medicinale a găsit cadavrul fetei căutate într-o pădure de pe dealurile din Oteşani. Adolescenta a fost găsită spânzurată de un copac.

Poliţia Vâlcea a confirmat că în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, precizând că cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Pentru ce plecase adolescenta de acasă
Adolescenta a plecat de acasă spunând că merge să-şi cumpere îngheţată. Însă, după ancheta demarată în acest caz, a audieriir tuturor martorilor: familie, rude, prieteni, au ieşit la iveală amănunte terifiante despre viaţa trăită în promiscuitate a Georgianei.

Surse din anchetă au dezvăluit că au aflat cum a decurs, în mare parte, ultima zi din viaţa Georgianei Unchiaşu. Astfel, sâmbătă, 9 mai, Suzi, aşa cum o cunoşteau cei din localitate, a cerut voie mamei sale să meargă să cumpere o îngheţată şi nu s-a mai întors. A plecat de fapt la o întâlnire cu o vecină, al cărei prieten venise la ea dintr-o localitate învecinată, deşi era stare de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus.

Acesta a convins o cunoştinţă, un bărbat căsătorit, cu trei copii acasă, să-l ducă până în Oteşani, cu maşina, sub promisiunea că-i va găsi şi lui o fată.

Ulterior, acesta din urmă a încercat să-i convingă pe poliţişti că el nu s-ar încurca, la vârsta lui, cu un copil, dar faptele spun cu totul altceva. Cei patru s-au dus pe deal, într-o zonă ferită de ochii lumii, aproape de comuna Tomşani şi au început să consume alcool. Li s-au alăturat încă doi tineri, din care unul era fost amic al Georgianei.

Nu este însă clar de ce Georgiana nu s-a întors apoi acasă: „Probabil de frică, pentru că era bătută des de tatăl ei, mai ales când acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, susţin sursele, potrivit adevarul.ro.

Abia a doua zi, duminică, 10 mai, părinţii l-au sunat pe şeful de post, ca să-i spună doar că iar au probleme cu fata, fără să dea şi alte amănunte. Fiind zi liberă, şeful de post i-a chemat luni dimineaţa, la sediu, să vadă ce probleme au din nou cu fata. Când a văzut că nu vin la Poliţie, i-a sunat şi atunci a aflat că adolescenta nu s-a mai întors acasă, astfel că i-a pus să anunţe dispariţia la 112.

A ieșit la iveală adevărul în cazul fetei de 13 ani care a spus că a rămas însărcinată cu un băiat de 10 ani! „Este dureros să povestesc!”

Când s-a anunţat dispariţia fetei, s-a făcut precizarea că Georgiana nu este la prima plecare voluntară de acasă, dar şi faptul că are un comportament deviant.

Potrivit surselor citate, în ziua în care a plecat de acasă, tatăl fetei a băut cu un bărbat de 40 de ani, cu care fata avea o relaţie din februarie, de care părinţii ştiau, după cum le-a mărturisit copila poliţiştilor în urma unei alte dispariţii în care a fost audiată ca martor.

Părinţii se pare că nu s-au impacientat când au văzut că fata nu se mai întoarce, pentru că nu era pentru prima dată când pleca de acasă.

Ce secret i-a dezvăluit adolescenta unui prieten, prin mesaje trimise pe telefonul mobil
În telefonul unui amic al fetei au fost descoperite mesaje în care ea îi povestea că a fost violată de tată şi că mama ştia despre acest lucru, dar „nu avea ce să facă”.

I-au schimbat copilul la naștere! A aflat abia după 28 de ani, în cel mai crunt mod! Cum a reacționat când l-a întâlnit. „Nu pot să descriu” – VIDEO

Vecinii au povestit că era crunt bătută. „Toată lumea ştia. Părinţii justificau acest lucru prin faptul că era o cauză pierdută… Prietenelor ei le-a povestit că a fost violată de tată. Acasă, dormeau toţi patru într-un singur pat…”, au mai spus surse din anchetă.

Zona în care a fost găsită adolescenta, după ce unele persoane au încercat să deruteze anchetarorii, este la mai bine de trei kilometri depărtare de locuinţa acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri