Caută
Close this search box.

Un bărbat s-a prăbușit pe stradă la Slatina, după ce s-ar fi înecat cu mâncare. Probabil că avea COVID

Un bărbat a murit pe stradă la Slatina, după ce s-ar fi înecat cu mâncare
Bărbatul s-a înecat în zona blocului ANL de pe strada Toamnei, în municipiul Slatina. Bărbatul în vârstă de 68 de ani a căzut brusc pe stradă, martorii fiind cei care au sunat după ajutor la 112, însă cele două echipaje sosite la fața locului nu au mai putut face nimic.

„Echipajul SMURD Slatina şi un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Olt,au intervenit în municipiul Slatina, strada Toamnei, pentru acordarea îngrijirilor medicale unui bărbat căzut în stradă, în stare de inconştienţă.

Pacientul, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Slatina, a fost găsit în stop cardio-respirator, cu obstrucţie a căilor aeriene, cu bol alimentar, fiind începute imediat manevrele de resuscitare.

Echipajele medicale au efectuat resuscitare cardio-pulmonară, aproximativ 30 de minute, fără rezultat favorabil, pacientul fiind declarat decedat“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, potrivit Adevărul.

Medicii legiști trebuie să stabilească starea exactă a morții, dar noi opinăm că nu poate fi vorba decât de COVID-19. Nu are cum să fie altceva.
Potrivit primelor cercetări, bărbatul era un om al străzii și în timp ce a căzut pe stradă mânca. Nu se știe exact dacă s-a înecat cu mâncare sau a suferit un infarct miocardic în timp ce mânca, sau un accident vascular cerebral, ultimele variante putând fi provocate, desigur, de COVID-19.

„În aceasta seara, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Slatina s-au deplasat pe strada Toamnei, din localitate, unde o persoană nu ar fi răspuns manevrelor de prim-ajutor, dupa ce s-ar fi înecat cu mancare şi a decedat.

Este vorba de un barbat, de 68 de ani, om al străzii. Trupul neînsufleţit al acestuia urmează a fi depus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul“, a declarat și purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri