Caută
Close this search box.

Un reputat sociolog spune că Valer Dorneanu e controlat de o putere străină

valer dorneanu

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial în mandatul lui Traian Băsescu, lansează o acuzaţie foarte gravă. Preşedintele CCR, Valer Dorneanu, ar fi controlat de o putere străină, din afară României.

Comentând o postare a jurnalistul Mircea Marian, în care acesta arată cu Dorneanu de la CCR a declarat drept neconstituţională o OUG avizată favorabil în 1999 de Dorneanu de la Consiliul Legislativ, Lăzăroiu anunţă că preşedintele CCR este sub controlul unei puteri străine.

„Pentru cei care vor să înţeleagă schema de funcţionare a roboţeilor mafiei pesediste, Mircea Marian oferă o retrospectivă. Valer Dorneanu, actualul şef al CCR, a declarat ieri neconstituţionala o ordonanţă de urgenţă avizata în 1999 de Valer Dorneanu (coincidenţă de nume?), preşedintele Consiliului Legislativ, şi aprobată prin lege de (ei, nu se poate!) Valer Dorneanu, şeful Camerei Deputaţilor în 2004. Principiul de funcţionare e simplu – switch off/switch on.

Să mai reamintim că Valer Dorneanu (acelaşi?) a fost Avocatul Poporului, numit de PSD în plină lovitura de stat, în vara lui 2012, pentru a fi siguri că nu contestă la CCR celebrele ordonanţe care au doborât statul de drept (Ponta era pe atunci MC). Amintesc asta ca să înţelegeţi raportul dintre Valer Dorneanu (un jurist obscur, fără biografie) şi păpuşarul care l-a zămislit într-o noapte de beţie cu fantoma lui Stalin.

A fost plimbat prin toate funcţiile posibile, unde a executat orbeşte tot ce i s-a ordonat. Din nefericire, la comutatorul lui Dorneanu are acces direct şi o putere străină„, a scris Sebastian Lăzăroiu, pe Facebook.

Iată şi documentele publicate de Mircea Marian, din care reiese că Dorneanu şi-a catalogat drept neconstituţional propriul aviz.

 

„Hai să vă mai arăt una, cât de penibil şi ridicol e domnul Dormeanu: ordonanţa de urgenţă declarată neconstituţională, ieri, de CCR, avea aviz favorabil, din iaunuarie 1999, de la acelaşi domn Dormeanu, pe atunci preşedintele Consiliului Legislativ. Nici o obiecţie la articolul 28, declarat, tot ieri, neconstituţional. Nici o obiecţie!”, a scris Mircea Marian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri