Caută
Close this search box.

Un tânăr care a încercat să se sinucidă, salvat de poliţiştii care-l căutau

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din oraşul Novaci, care a încercat să se sinucidă în urma unei decepţii în dragoste, a fost salvat de către poliţiştii care au început să îl caute după ce mama sa a anunţat că a plecat de la domiciliu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, a anunţat, luni seara, că poliţiştii Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr de 27 de ani, din localitate, care locuia fără forme legale la mama sa, în comuna Bumbeşti Piţic, ar fi plecat voluntar de la domiciliu.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul ar fi fost abătut în ultimele zile ca urmare a unei decepţii în dragoste, stârnind îngrijorarea mamei sale, întrucât nu a putut lua legătura cu acesta, potrivit Agerpres.

„La nivelul subunităţii de poliţie s-au constituit echipe de căutare a tânărului, acesta fiind găsit cu operativitate de către echipa formata din comisar şef de poliţie Popescu Daniel, şeful Poliţiei Oraş Novaci, şi inspector de poliţie Cioranu Cosmin, din cadrul aceleiaşi subunităţi, în podul unei anexe, fiind strangulat cu o sfoară.

Cei doi poliţişti au tăiat de îndată sfoara care-l strangula pe tânăr, acordându-i primul ajutor medical şi solicitând prezenţa ambulanţei pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Din fericire, tânărul a supravieţuit”, a precizat Victor Ţuhaşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri