Cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand a adus un omagiu membrilor personalului medical, care s-au aflat în prima linie a luptei împotriva coronavirusului, dedicându-le cântecul „You’ll Never Walk Alone”, relatează EFE.

„Au trecut 20 de ani de când am interpretat acest cântec. Acum ne confruntăm cu altă criză, dar cred că versurile se potrivesc”, a spus Streisand într-un text înainte de prezentarea acestui clip.

În timp ce cuvintele cunoscutului imn răsună puternic, pe fundal rulează imagini cu personalul medical îngrijind victime ale coronavirusului, aflaţi uneori la limita epuizării fizice şi psihice.

Apar în acest videoclip şi imagini cu angajaţi ai serviciilor esenţiale, casieri, pompieri sau curieri care se amestecă cu imaginile pline de speranţă ale bebeluşilor aduşi pe lume în spitale. După cele 4 minute în care se derulează imaginile, cântăreaţa solicită donaţii pentru organizaţia Direct Relief, care furnizează echipamente de protecţie „tuturor eroilor noştri din SUA”, spune Streisand, citată de Agerpres.

Artista, în vârstă de 78 ani, va participa la un maraton cu tele-donaţii, luni 11 mai, alături de alte figuri de marcă, precum Robert de Niro, Jennifer López, Bette Midler, Julianne Moore, Spike Lee şi alţii.

569 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =