Caută
Close this search box.

VIDEO Cadavre deshumate în urma scandalului spirtului contrafăcut

Se extinde ancheta în dosarul spirtului contrafăcut de la Iaşi. Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare, cred anchetatorii, care au decis deshumarea unor cadavre. Apar şi alte detalii noi, concentraţia de alcool din sticle era de 300 de ori mai mare decât doza letală.

Mai multe morţi suspecte fac obiectul anchetei aflate în desfăşurare. La Iaşi, oamenii legii au început să deshumeze mai multe cadavre pentru a vedea cu exactitate dacă morţile au survenit consumului de spirt cu alcool metilic.

Nu se cunoaşte cu exactitate câte cadavre vor fi deshumate, dar ancheta este în desfăşurare, scrie BZI.ro

Oamenii legii, alături de legişti, vor verifica morţile suspecte din satele din Iaşi. Concret, se vor verifica persoanele care au murit în mod suspect în perioada în care spirtul a fost pe piaţă. În urma verificărilor se va trece la deshumare şi prelevare de probe.

Zece persoane au murit la Iaşi după ce au consumat spirt contrafăcut.

Duminică, 3 mai 2020, poliţiştii au descins la mai multe adrese din Bucureşti şi Ilfov. Persoanele care au murit au consumat un spirt în care se regăsea alcool metilic, nicidecum cum era normal să fie, în speţă alcool etilic.

Judecătorii au decis, după audieri, să reţină două persoane. În cursul nopţii trecute, au fost reţinute persoanele bănuite de comiterea a mai multor infracţiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri