Caută
Close this search box.

VIDEO. De ce nu și-a făcut Bendeac testul pentru COVID-19, deși avea simptome! Actorul a explicat motivul

Mihai Bendeac a făcut o serie de declarații controversate la iUmor prin care spune că avea simptome specifice noului coronavirus. El a spus că nu s-a testat atunci și că este foarte posibil să fi avut COVID-19.

De ce nu și-a făcut Mihai Bendeac testul pentru COVID-19 deși avea simptome!
Într-un vlog postat pe canalul său de Youtube, Mihai Bendeac a povestit tot ce nu s-a auzit în emisiunea de sâmbătă seara, la iUmor. Actorul a precizat că nu s-a testat pentru noul coronavirus când a avut simptome specifice.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Nici el și nici restul familiei sale pentru că, spune Mihai Bendeac, erau alți oameni cu probleme mai grave care aveau nevoie de un loc în spital. De asemenea, actorul susține că s-a autoizolat la domiciliu, respectând recomandarea autorităților de la acea vreme:

„Nu m-am testat atunci. Noi ne-am autoizolat, am făcut ceea ce știam că e ok să facem în cazul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate.

Ne era destul de clar că dacă la biserica respectivă au fost toți testați pozitiv… Ne autoizolăm și n-am vrut să apelăm la testare pentru că erau alți oameni cu probleme mai grave. Am vorbit despre treaba asta pentru că…

“Până la urmă e o gripă… Simptomele puternice au durat 24 de ore”
Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați.

Până la urmă e o gripă… Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă”, a explicat Mihai Bendeac.

Actorul susține că totuși este posibil să nu fi fost infectat cu COVID-19, doar să fi experimentat unele simptome: „E foarte posibil să nu fi avut”, a menționat Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a făcut totuși un test de imunitate pentru noul coronavirus: “Există anticorpi!”, a spus actorul, după ce a aflat rezultatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri