Caută
Close this search box.

Video/foto. Cazuri incredibile la Vama Nădlac. Români posibil infectați, batjocoriți, înghesuiți ca sardinele în autobuze…DE CARANTINĂ!

Situații de necrezut s-au petrecut și se tot petrec, se pare, de multe zile, cum o spun chiar oamenii, la punctul de frontieră Nădlac. Și sunt multe cazuri, din câte s-a și afirmat chiar în direct, la TV, de la începutul lunii mai sau chiar de demult!

Românii care au venit din Austria pentru a intra în țară, pe la Nădlac, și care au fost strânși pentru a fi carantinați, au fost LUAȚI ȘI ÎNGHESUIȚI ÎN AUTOBUZE VECHI și dărăpănate, atenție ”grămadă unii peste alții” – după cum declarau chiar cei filmați într-unul autobuze, în care se aflau 63 de oameni (cineva din interior a zis că sunt … 80, dar noi spunem doar 63), la o capacitate MAXIMĂ de 55 !

Practic, oamenii au fost înghesuiți cu zecile, chiar și pe scara autobuzului, fără să se respecte nicio regulă. „Ne duce ca pe niște animale, e o mână criminală!” au strigat ei, conform romaniatv.net.

Condiții groaznice, inimaginabile, după cum s-a văzut pe imagini clare, limpezi ca lumina zile. Unii peste alții, unii în alții, literalmente, cu bagajele efrectiv peste ei. Un adevărat coșmar! Și asta pe ore întregi și pe sute de kilometri, în care puteai să dai să să iei Covidu-ul de O SUTĂ DE ORI, NU O DATĂ!

Astea sunt măsuri de distanțare socială, de prevenție ??? RUȘINE !!!

Mai rău. O femeie intrată în direct a spus că a intrat în țară din 2 mai, în aceleași condiții inumane și animalice, toți urcați cu listele în autobize, claie peste grămadă, fără să se știe dacă au Covid sau nu! A fost dusă în AUTOBUZE ARHIPLINBE, o zi întreagă, cu vreo 3 sau 4 autobuze, de la Nădlac, via Hunedoara, până în județul Caraș Severin.

Intrați în direct în emisiunea lui Adrian Ursu, prefectul de Arad Gheorghe Stoian și șeful DSP Arad, medicul Sorin Horea Timiș, AU FOST PENIBILI, S-AU BÂLBÂIT ÎNGROZITOR și au vorbit groaznic, fără a explica nimic și dând vina unul pe altul… Măcar au recunoscut gravitatea situației.

Halal stare de urgență!  Halal STAT CARE ARE GRIJĂ DE OAMENII SÂI! Oamenii sunt disperați, așa după cum cum au declarat chiar în direct, la tv.

RUȘINE STATULUI ROMÂN ! Evident că NIMENI NU VA FI GĂSIT VINOVAT, iar DE LA BUCUREȘTI NU SE VA VEDEA NIMIC, dar ”noi avem grijă de oameni”, nu-i așa?, ne ocupăm ”să gestionam pandemia”, să ”salvăm populația”…

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri