Caută
Close this search box.

VIDEO În vreme de pandemie, agresori sexuali atacă femeile pe stradă

Violenta

O tânără a ieșit zile trecute îmbrăcată sport, la alergat, pentru a mai face mișcare în această perioadă, dar a fost abordată de patru bărbați care au pipăit-o amenințător, gata-gata să meargă și mai departe. În plină zi, în plin bulevard! Nu ne mai gândim ce ar fi însemnat să fie seară, mai târziu… Sau să nu fi trecut nimeni pe acolo.

Se pare că pandemia și izolarea le face rău acestor așa-ziși ”bărbați”, care îți pierd cam orice control și ies în stradă ca să pipăie prima fată sau femeie care li se pare lor mai ”excitantă”.  Dacă ar fi fost sora, fiica, logodnica sau soția dumneavoastră, cum ați fi reacționat, stimați cititori?  Trebuie să așteptăm să moară vreo fată sau femeie într-o astfel de agresiune, pentru a începe din nou interminabile și foarte sterile pseudo-dezbateri sociale, despre rolul ”vina” familiei, poliției etc etc ??!!

Dar să revenim. După toate acestea, în loc să se ducă la poliție, femeia a povestit ce s-a întâmplat pe Tik Tok, iar comentarii nu au întârziat să apară. Sigur că, în loc să o încurajeze, majoritatea celor care și-au dat cu părerea au considerat că vina îi aparține… victimei, pentru că s-ar îmbrăcat prea provocator.

„Nu se iese așa din casă dacă nu vrei să te atingă nimeni”, a scris un bărbat, iar un altul i-a explicat că nu are importanță dacă nu i se vede pielea prin îmbrăcămimte, ci materialul colanților o face prea sexy să se poată „abține să nu o pipăie”.

În vara lui 2019, poliția Română a înregistrat anul trecut în România o medie de 2.5 violuri în fiecare zi. Datele primite de la Alianța România fără Orfani arată că rata recidivei în ceea ce privești persoanele care au ieșit din închisoare a fost în 2018 de 70%. Unii violatori au recidivat la nici 3 zile de la eliberarea din închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri